Zwem jeugd

Na het behalen van het zwem-ABC stimuleren wij verder te gaan met zwemmen. Mede omdat zwemmen een gezonde sport is voor kinderen en er veel plezier uitgehaald kan worden. Bovendien is zwemmen een stimulans om goed en positief bezig te zijn met de conditie. Deze wateractiviteiten zijn dan ook gericht op het met veel plezier bewegen in het water van Zwembad Son.

Aanmelden

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier zwemles kinderen te downloaden en in te vullen. 
Lever het formulier in bij de sportbar of stuur het formulier naar zwembad@thermaeson.nl 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur een mail naar zwembad@thermaeson.nl


Wij heten u graag van harte welkom!

Na het behalen van het C-diploma kunnen kinderen deelnemen aan de lessen Aquavaria met thema's als zwemvaardigheid, snorkelen, springen, survival, balzwemmen, wereldzwemslagen, aquadance en synchroomzwemmen. 

Woensdag van 17.40 uur - 18.25 uur.


Iedere vrijdag van 18.30 - 20.00 uur kunnen kinderen komen discozwemmen. Zij dienen in het bezit te zijn van minimaal een zwemdiploma B. Kom plezier maken in het water en beleef een leuke tijd met vriendjes en vriendinnetjes! Leuk voor een kinderfeestje. Mogelijk t/m 15 jaar. 

Na het behalen van het Zwem ABC bestaat er een mogelijkheid om te snorkelen. Geniet op vakantie van de mooie wereld onder water. Met prachtige zeesterren en gekleurde vissen. Met snorkelen leren de zweminstructrices je om te gaan met de basisuitrusting, de ademhaling goed te beheersen, onder water te oriënteren en ontdekken. Daarbij leer je samen te werken. 

Woensdag 17.40 uur - 18.25 uur.

Actief zwemmen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde zweminstructrice of zweminstructeur. Niet alleen baantjes trekken, maar zwemmen op uw eigen niveau en tempo. Trimzwemmen is heel gezond, want tijdens het zwemmen gebruik je non-belastend diverse spiergroepen. Een duursport die vetten verbrand waarbij er gewerkt wordt aan de al gehele conditie. Tegelijkertijd is het een veilige sport met geringe kans op blessures, omdat het warme water het lichaam als het ware draagt. Om mee te doen hoef je zeker geen geoefende zwemmer te zijn.

Dinsdag van 18.30 - 19.15 uur


Het zwembad is op woensdagmiddag van 13.00 - 15.30 uur en op zondag van 10.00 - 14.00 uur geopend voor vrijzwemmen. Lekker spelen in het water of extra oefenen voor je diploma! Er is altijd een toezichthouder aanwezig.

Op zondag van 10.00 - 12.00 uur kunnen kinderen die de ABC-zwemlessen volgen samen met één begeleider gratis oefenen. Er is dan een extra gediplomeerde zweminstructeur aanwezig die ondersteuning kan geven bij het oefenen van de eindtermen voor het zwem-ABC. Uiteraard is het plezier maken in het water hierbij het allerbelangrijkste.

Kinderen zonder zwemdiploma hebben geen toegang tot het familiezwemmen zonder begeleiding van een volwassene.

Woensdag van 13.00 - 15.30 uur
Zondag van 10.00 - 14.00 uur