Zwem jeugd

Na het behalen van het zwem ABC stimuleren wij verder te gaan met zwemmen. Mede omdat zwemmen een gezonde sport is voor kinderen en er veel plezier uitgehaald kan worden. Bovendien is zwemmen een stimulans om goed en positief bezig te zijn met de conditie. Deze wateractiviteiten zijn dan ook gericht op het met veel plezier bewegen in het water van het zwembad van Thermae Sport.

Aanmeldingsformulier zwemles kinderen.
Aanmelden kan door bovenstaand formulier te downloaden en in te vullen.
Lever het formulier bij onze sportbar in of stuur het formulier naar zwembad@thermaeson.nl 

Voor leer- en zwemplezier
Wij heten u graag van harte welkom!
Sportieve groet, de zwemonderwijzeressen

Na het behalen van het C-diploma kunnen kinderen deelnemen aan de lessen Aquavaria met thema's als zwemvaardigheid, snorkelen, springen, survival, balzwemmen, wereldzwemslagen, aquadance en synchroomzwemmen. Elke periode wordt een thema behandeld en afgesloten met een sticker, die op een leuke poster geplakt kan worden.

Woensdag van 17.40 uur - 18.25 uur.


Iedere vrijdag van 18.30 - 20.00 uur kunnen kinderen komen KidsFun zwemmen. Zij dienen in het bezit te zijn van minimaal een zwemdiploma B. Plezier maken in het water met leeftijdsgenootjes. Kom spetteren in het water! Beleef een leuke tijd met zwemgenootjes. Onder het plezier maken zwemvaardigheden verbeteren en oefenen. Leuk voor een kinderfeestje! Mogelijk t/m 15 jaar. De zwemevents zijn een echte aanrader!

Zomerrooster: van zondag 16 juli t/m zondag 27 augustus is het discozwemmen van 19.00 - 20.00 uur.

Na het behalen van het Zwem ABC bestaat er een mogelijkheid om te snorkelen. Geniet op vakantie van de mooie wereld onder water. Met prachtige zeesterren en gekleurde vissen. Met snorkelen leren de zweminstructrices je om te gaan met de basisuitrusting, de ademhaling goed te beheersen, onder water te oriënteren en ontdekken. Daarbij leer je samen te werken. 

Woensdag 17.40 uur - 18.25 uur.

Actief zwemmen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde zweminstructrice of zweminstructeur. Niet alleen baantjes trekken, maar zwemmen op uw eigen niveau en tempo. Trimzwemmen is heel gezond, want tijdens het zwemmen gebruik je non-belastend diverse spiergroepen. Een duursport die vetten verbrand waarbij er gewerkt wordt aan de al gehele conditie. Tegelijkertijd is het een veilige sport met geringe kans op blessures, omdat het warme water het lichaam als het ware draagt. Om mee te doen hoef je zeker geen geoefende zwemmer te zijn.

Dinsdag van 18.30 - 19.15 uur


Het zwembad is op woensdagmiddag van 13.00 - 15.30 uur en op zondag van 10.00 - 14.00 uur geopend voor kinderen samen met een volwassen begeleider. Lekker spelen in het water of extra oefenen voor je diploma! Er is altijd een toezichthouder aanwezig.

Op zondag van 10.00 - 12.00 uur kunnen kinderen die de ABC-zwemlessen volgen samen met één begeleider gratis oefenen. Er is dan een gediplomeerde zweminstructeur aanwezig die ondersteuning kan geven bij het extra oefenen van kinderen die ABC-lessen volgen. Uiteraard is het plezier maken in het water hierbij het allerbelangrijkste.

Woensdag van 13.00 - 15.30 uur
Zondag van 10.00 - 14.00 uur