< Terug naar overzicht

WieloopThermae

Lekker hardlopen in groepsverband

Dé hardlooptraining voor beginners en gevorderden, onder vakkundige begeleiding. Op een veilige manier werken aan looptechnieken en opbouw van afstand.

Hardlopen, is de meest beoefende sport van Nederland. Heerlijk in de natuurrijke omgeving van Son en Breugel lopen en werken aan een gezonde levensstijl. Dat kan! Met de loopgroep “Wieloopthermae”. Deze groep is onderdeel van FeelGoodClub Thermae Son. Of het nu gaat om het ‘lekker willen lopen’ en de conditie op peil houden of te willen trainen voor een marathon. Iedereen is welkom! De “Wieloopthermae” loopgroep is geschikt voor de beginnende loper tot de fanatiek hardloper.

De loopgroep geeft een stok achter de deur om zo een persoonlijk doel te behalen. Samen lopen is makkelijker dan alleen. Het is om fijn te lopen in groepsverband, omdat het energie geeft om samen met anderen te werken aan een goede conditie en grenzen te verleggen. U voelt zich goed en fit! "Wieloopthermae", is een loopgroep waarbij men gezamenlijk het maximale uit het lichaam weet te halen. Met een goed balans tussen gezelligheid en sportiviteit. 

Tijdens de trainingen wordt er rekening gehouden met het niveau van de individuele loper. Het zijn leuke trainingen, waarbij u kunt lopen op eigen tempo. U leert welke loopsnelheid het beste bij u past, maar ook hoe u blessurevrij kan trainen. Er wordt gezorgd voor afwisselende, effectieve trainingen en u kunt zich optrekken aan loopmaatjes. Maar loopplezier staat voorop! 

Wieloopthermae = wie loopt er mee
Join the club! 

Maandag van 20.00 - 21.00 uur (beginners/gevorderden)
Donderdag van 20.00 - 21.00 uur (gevorderden)
Zaterdag van 09.00 - 10.00 uur (beginners)

Sportleden van FeelGoodClub Thermae Son kunnen deelnemen aan de loopgroep zonder extra kosten te betalen.  
Sporten met de loopgroep is ook mogelijk met een los loopabonnement: