< Terug naar overzicht

ClubJoy Yoga

Het Verre Oosten dichtbij huis

ClubJoy Yoga® is een training waarbij u werkt aan lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook de geest moet in conditie blijven. Vindt de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. 

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen u mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven u toch een ontspannen gevoel. De focus ligt op het goed uitvoeren van een oefening, totdat u die onder controle hebt. U verlaat de les met een leeg hoofd en nieuwe energie.

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Als u op zoek bent naar balans in het leven, dan helpt ClubJoy Yoga® u daar ook zeker bij. Schrijf u nu in voor een gratis proefles ClubJoy Yoga® bij Thermae Sport.