< Terug naar overzicht

ClubJoy Power

Voel u fit, vol energie en kracht

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten, aan te passen aan uw wensen. ClubJoy Power® is ideaal voor als u wilt werken aan uw hele lichaam. U voelt zich fitter en krijgt meer energie en kracht. De les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan de conditie. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

De instructeur, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doet u verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare en motiverende muziek.

Met als gevolg een betere spierconditie, spierversterking, spierversteviging, een slanker lichaam en een energiekick. U voelt zich fit en goed na de ClubJoy Power® les! Schrijf u nu in voor een gratis proefles ClubJoy Power® bij Thermae Sport.