< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Onze chefkok stelt iedere week een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. 

De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. Uiteraard kunt u na 17.45 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart.

Prijzen

Alleen hoofdgerecht € 9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht € 11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.

Week 13: 25 t/m 29 maart

Soep: Minestrone
Vleesgerecht: Goulash met rijst
Visgerecht: Zalm met rijst
Dessert: Dame blanche


Week 14: 1 t/m 5 april

Soep: Courgettesoep
Vleesgerecht: Ovenschotel met gehakt
Visgerecht: Ovenschotel met witvis
Dessert: IJstaart met bananencake


Week 15: 8 t/m 12 april

Soep: Kippenbouillon met vermicelli
Vleesgerecht: Biefstuk met frietjes en jus
Visgerecht: Schelvis met groene kruidensaus en frietjes
Dessert: Vers fruit met sorbet


Week 16: 15 t/m 19 april

Soep: Aspergesoep
Vleesgerecht: Vogelnestjes in tomatensaus met aardappelpuree
Visgerecht: Koolvis met kruidenkorst, tomaat een aardappelpuree
Dessert: Rabarbercrumble


Week 17: 22 t/m 26 april

Soep: Doperwtensoep
Vleesgerecht: Vlaams stoofvlees met frietjes en salade
Visgerecht: Krokant gebakken vis met frietjes en salade
Dessert: Appeltaart met vanillesaus


Week 18: 29 april t/m 3 mei

Soep: Soep van lente-ui
Vleesgerecht: Kiprollade met seizoensgroenten
Visgerecht: Vispannetje met seizoensgroenten
Dessert: Chocoladetaart