< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.


Week 22: 28 mei t/m 1 juni

Soep: Bretonse vissoep
Vleesgerecht: Bourgondische rib met tuinkruidensaus
Visgerecht: Victoriabaars gepocheerd met zeekraal
Dessert: Toetje van de chef


Week 23: 4 juni t/m 8 juni

Soep: Heldere kippenbouillon met bosuitjes
Vleesgerecht: Cordon bleu met Spaanse saus
Visgerecht: Duet van visfilets met wittewijnsaus
Dessert: Chocoladeijs en hazelnotenijs met slagroom


Week 24: 11 juni t/m 15 juni

Soep: Licht gebonden champignonsoep
Vleesgerecht: Varkenshaasspies van de grill met stroganoffsaus
Visgerecht: Gebakken victoriabaarsfilet met dillesaus
Dessert: Karamelpuddinkje met slagroom


Week 25: 18 juni t/m 22 juni

Soep: Heldere tomatenbouillon met fusilli pasta
Vleesgerecht: Gemarineerde kipfilet met Hoisinsaus
Visgerecht: Tilapiafilet in de folie gestoofd met garnaaltjes
Dessert: Vanilleijs met aardbeien en slagroom


Week 26: 25 juni t/m 29 juni

Soep: Normandische vissoep
Vleesgerecht: Bourgondische rib met rodewijnsaus
Visgerecht: Krokant gebakken pangasiusmedaillons
Dessert: Toetje van de chef


Week 27: 2 juli t/m 6 juli

Soep: Heldere court-bouillon met garnaaltjes
Vleesgerecht: Gegrilde kipfilet met pommodoresaus
Visgerecht: Twee claresse-medaillons met witte wijnsaus
Dessert: IJscoupe met saus & slagroom


Week 28: 9 juli t/m 13 juli

Soep: Licht gebonden tomatensoep
Vleesgerecht: Hawaii-schnitzel met ananas en kerriesaus
Visgerecht: Gebakken victoriabaarsfilet met tuinkruidensaus
Dessert: Cassata-ijs met fruit en slagroom


Week 29: 16 juli t/m 20 juli

Soep: Italiaanse minestronesoep
Vleesgerecht: Vleesspies van de grill met stroganoffsaus
Visgerecht: Visfilets in de folie gestoofd met garnaaltjes
Dessert: Toetje van de chef


Week 30 + 31: 23 juli t/m 5 augustus

Gesloten i.v.m. vakantie