< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Onze chefkok stelt iedere week een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. 

De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. Uiteraard kunt u na 17.45 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart.

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.

Week 34: 20 t/m 24 augustus

Soep: Gentse waterzooi met kip
Vleesgerecht: Bourgondische rib met trappistenbiersaus
Visgerecht: Stoofvis in het groen
Dessert: Vanille-ijs met warme kriekjes en slagroom


Week 35: 27 t/m 31 augustus

Soep: Belgische seldersoep met aardappelstukjes
Vleesgerecht: Kipfilet à la coq au vin
Visgerecht: Vis bereid "en papillotte"
Dessert: Luikse ijskoffie à la minute


Week 36: 3 t/m 7 september

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Schnitzel met ajuinensaus
Visgerecht: Victoriabaarsfilet met garnalensaus
Dessert: Dessert van het huis


Week 37: 10 t/m 14 september

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Belgisch vleesstoofpannetje
Visgerecht: Visfilets en papillotte bereid
Dessert: Toetje even anders


Week 38: 17 t/m 21 september

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Bourgondische rib met jus de veau
Visgerecht: Antwerps vispannetje
Dessert: Coupe brasserie


Week 39: 24 t/m 28 september

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Vleesbrochette met tomatensaus
Visgerecht: Krokant gebakken pangasius met remouladesaus
Dessert: Toetje van de chef