< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Onze chefkok stelt iedere week een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. 

De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. Uiteraard kunt u na 17.45 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart.

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.

Week 43: 22 t/m 26 oktober

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Spies van kip van de grill met pomodoresaus
Visgerecht: Victoriabaarsfilet gepocheerd met prei en wittewijnsaus
Dessert: Coupe Net even Anders


Week 44: 29 oktober t/m 2 november

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Gehaktballen met wortelstamppot
Visgerecht: Heekfilet met preistamppot
Dessert: Dessert van de chef


Week 45: 5 t/m 9 november

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Lasagne bolognese
Visgerecht: Lasagne met zalm en spinazie
Dessert: Verrassingsdessert


Week 46: 12 t/m 16 november

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Kibbeling met remouladesaus en pommes duchesse
Visgerecht: Kalkoendrumstick met tomaten-komkommersalade en pommes duchesse
Dessert: verrassingsdessert


Week 47: 19 t/m 23 november

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Koolvis met rijst
Visgerecht: Kip kerrie met rijst
Dessert: Dessert van de chef


Week 48: 26 t/m 30 november

Soep: Soep van de dag
Vleesgerecht: Vispannetje met aardappelpuree
Visgerecht: Vlaams stoofvlees met aardappelpuree
Dessert: Dessert van de chef