< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een initiatief van Brasserie Net even Anders waarbij u kunt ‘aanschuiven’ in onze brasserie. Onze chefkok stelt iedere week een menu samen met heerlijke en gezonde maaltijden, bereid met verse streekproducten. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. 

De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. Uiteraard kunt u na 17.45 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart.

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.

Week 2: 7 t/m 11 januari

Soep: Spinaziesoep met een scheutje room
Vleesgerecht: Boerenkoolstamp met gehaktballen en jus
Visgerecht: Wortelstamp met witvis en romige jus
Dessert: Chocoladetaart van de chef


Week 3: 14 t/m 18 januari

Soep: Bruinebonensoep met spekjes
Vleesgerecht: Gemarineerde kip met provençaalse groenten
Visgerecht: Vis “en papillot” (vispakket in wijn en boter gegaard)
Dessert: Rijstepap


Week 4: 21 t/m 25 januari

Soep: Wortel-paprikasoep met gember
Vleesgerecht: Stoofpannetje met seizoensgroenten
Visgerecht: Vispannetje gegratineerd uit de oven
Dessert: Huisgemaakte tompouce


Week 5: 28 januari t/m 1 februari

Soep: Kippenbouillon met vermicelli
Vleesgerecht: Slavink met jus en winters stamppotje
Visgerecht: Schelvis met botersaus en winters stamppotje
Dessert: Dame blanche