< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.


Week 2: 8 t/m 12 januari

Soep: Huisgemaakte Erwtensoep
Vleesgerecht: Kipfilet medaillons met kerrie roomsaus
Visgerecht: Wilde zalmfilet met gesmoorde prei en zeekraal
Dessert: Dame Blanche


Week 3: 15 t/m 19 januari

Soep: Gebonden paprikasoep met croutons
Vleesgerecht: Saté van varkenshaas met pindasaus
Visgerecht: Vissersduet met garnalensaus
Dessert: Toetje van de chef


Week 4: 22 t/m 26 januari

Soep: Bretonse vissoep
Vleesgerecht: Bourgondische varkensfilet met bruine saus
Visgerecht: Victoriabaarsfilet met tuinkruidensaus
Dessert: Cassatta-ijs met saus en slagroom


Week 5: 29 januari t/m 2 februari

Soep: Tomatensoep met soepballetjes
Vleesgerecht: Schnitzel met stroganoffsaus
Visgerecht: Visfilets en pappilotte bereid
Dessert: Crème brûlée met slagroom


Week 6: 5 t/m 9 februari

Soep: Uiensoep met kaassoldaatje
Vleesgerecht: Vleesspies van de grill met peper-roomsaus
Visgerecht: Italiaans vispannetje
Dessert: Merenques met karamelsaus, vanille-ijs en slagroom