< Terug naar overzicht

Aanschuiftafel menu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

hoofdgerecht € 8,50
soep en hoofdgerecht € 10,00
soep, hoofd- en nagerecht € 11,00


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.

 

Week 24: 12 t/m 16 juni 2017

Ma. - di. - wo.:  Romige kastanje-champignonsoep
Do. - vrij.: Bouillabaisse à la Marseille

Verschillende visfilets en papillotte gestoofd of Varkensoester van de grill  met pepersaus

Week 25: 19 t/m 23 juni 2017

Ma. - di. - wo. Heldere kippenbouillon met julienne-omelet  
Do. - vrij. Licht gebonden aspergesoep

Gebakken pangahaasje met remouladesaus of varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus
 

Week 26: 26 t/m 30 juni 2017

Ma. - di. - wo. Minestronesoep (tomatenbouillon met pasta en groenten)
Do. - vrij. Licht gebonden preisoep 

Vissersduet van zonnevisfilet en tilapia en tuinkruidensaus of twee wienerschnitzeltjes met stroganoffsaus

Week 27: 3 t/m 7 juli 2017

Ma. - di. – wo. Pomodore tomatensoep met toefje slagroom 
Do. - vrij. Zomerse groentesoep met vers gebakken croutons

Vispannetje met groenten en gestoofde zalmsnippers of gegrilde kipfilet met een zachte madras-kerriesaus

Week 28: 10 t/m 14 juli 2017

Ma. - di. – wo. Licht gebonden bourgondische vleessoep 
Do. – vrij. Heldere paddestoelenbouillon 

Meervalmedaillons in zachte garnalensaus of beenhammetje uit de jus met roseval-aardappeltjes 


* Iedere week een wisselend nagerecht