< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

hoofdgerecht € 8,50
soep en hoofdgerecht € 10,00
soep, hoofd- en nagerecht € 11,00


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.

 

Week 28: 10 t/m 14 juli 2017

Ma. - di. – wo. Licht gebonden bourgondische vleessoep 
Do. – vrij. Heldere paddestoelenbouillon 

Meervalmedaillons in zachte garnalensaus of beenhammetje uit de jus met roseval-aardappeltjes 

Week 29: 17 t/m 21 juli 2017

Ma/di/wo: Heldere kippenbouillon met bosuitjes
Do/vr: Licht gebonden vissoep

Gebakken Tilapia met remouladesaus of Varkenshaasoester in Sauce Espagnole

Week 30: 24 t/m 28 juli 2017

Ma/di/wo: Tomatenbouillon met kruidenflensjes
Do/vr: Licht gebonden paprikasoep met garnaaltjes

Vissersduet met tuinkruiden-roomsaus of Gevulde Schnitzel met stroganoffsaus

Week 31 & 32: 31 juli t/m 13 augustus 2017

Gesloten in verband met vakantie
 

Week 33: 14 t/m 18 augustus 2017

Ma/di/wo: Tomatensoep met toefje slagroom
Do/vr: Boerengroentensoep met vers gebakken croutons

Spiesje van red snapper met roomsaus of Gegrillde kipfilet met een zachte mosterdsaus

Week 34: 21 t/m 25 augustus 2017

Ma/di/wo: Licht gebonden Bourgondische vleessoep
Do/vr: Heldere bouillon met soepballetjes

Pangasiusmedaillons in zachte kreeftensaus of Varkenshaasmedaillons met champignonsaus


* Iedere week een wisselend nagerecht