< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.


Week 18: 30 april t/m 4 mei

Soep: Heldere runderbouillon met kruidenflensjes
Vleesgerecht: Cordon bleu met kalfsjus
Visgerecht: Bretons vispannetje
Dessert: Brownie met vanille-ijs en slagroom


Week 19: 7 t/m 11 mei

Soep: Heldere bouillon met voorjaarsgroenten
Vleesgerecht: Wienerschnitzel met Espagnolesaus
Visgerecht: Visfilets en papilotte in de oven bereid
Dessert: Fruitsorbet


Week 20: 14 t/m 18 mei

Soep: Licht gebonden aspergesoep
Vleesgerecht: Varkenshaasmedaillons met champignonsaus
Visgerecht: Krokant gebakken pangasiusfilet met remouladesaus
Dessert: IJskoffie met slagroom


Week 21: 21 t/m 25 mei

Soep: Heldere tomatenbouillon met reepjes omelet
Vleesgerecht: Gemarineerde spareribs
Visgerecht: Gebakken tilapiafilet met garnalensaus
Dessert: Chipolatabavaroise met slagroom


Week 22: 28 mei t/m 1 juni

Soep: Bretonse vissoep
Vleesgerecht: Bourgondische rib met tuinkruidensaus
Visgerecht: Victoriabaars gepocheerd met zeekraal
Dessert: Toetje van de chef