< Terug naar overzicht

Aanschuiftafelmenu

Sociaal voor senioren, maar iedereen is welkom!

De aanschuiftafel is een eet-mogelijkheid voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd in de Brasserie Thermae Son. Iedere week heeft u keuze uit één vlees- of visgerecht. Alle gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta. De aanschuiftafel is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur. U betaalt per bezoek het onderstaande bedrag. 

Prijzen

Alleen hoofdgerecht €9,00
Soep en hoofdgerecht € 11,00
Hoofdgerecht en nagerecht €11,00
Soep, hoofd- en nagerecht € 12,50


Reserveren voor een tafeltje mag, maar is niet nodig. Wij heten u van harte welkom.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten, frietjes of aardappeltjes.

Week 49: 4 t/m 8 december

Soep: Breugheliaanse vleessoep
Vleesgerecht: Vleesspies met Stroganoff saus
Visgerecht: Tilapia filet in tuinkruidensaus
Dessert: Cassatta met karamelsaus en slagroom

Week 50: 11 t/m 15 december

Soep: Zeeuwse uiensoep met kaascrouton
Vleesgerecht: Zigeunerschnitzel
Visgerecht: Wilde zalmfilet met witte wijnsaus
Dessert: Weense ijskoffie met slagroom

Week 54: 18 t/m 22 december

Soep: Normandische vissoep
Vleesgerecht: Varkensoester met champignonsaus
Visgerecht: Duet Visfilets met witte wijnsaus
Dessert: Crème brulée met slagroom

Week 55: 27 t/m 29 december
eerste en tweede kerstdag geen aanschuifmenu mogelijk

Soep: Breugheliaanse vleessoep
Vleesgerecht: Zigeuner schnitzel
Visgerecht: Italiaans vispannetje
Dessert: Chocolade mousse met slagroom

Week 1: 2 t/m 5 januari
nieuwjaarsdag gesloten

Soep: Boeren groente soep met balletjes
Vleesgerecht: Vleesspies in stroganoffsauss
Visgerecht: Krokant gebakken visfilet met remouladesaus
Dessert: Sorbette met fruitsalade en slagroom

Week 2: 8 t/m 12 januari

Soep: Huisgemaakte Erwtensoep
Vleesgerecht: Kipfilet medaillons met kerrie roomsaus
Visgerecht: Wilde zalmfilet met gesmoorde prei en zeekraal
Dessert: Dame Blanche