< Terug naar overzicht

TotalFysio Fysiotherapie

Praktijk voor (sport)fysiotherapie

TotalFysio hanteert een unieke kijk op uw gezondheid. 
Waar de gezondheidszorg zich vaak richt op symptoombestrijding, gaan wij juist op zoek naar de kern van uw probleem. 

  • Zorgverzekeraar erkend: TotalFysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland
  • Binnen 48 uur bericht en/of een afspraak
  • Mogelijkheden in de ochtend, middag en avond


Hoe werkt fysiotherapie bij TotalFysio?

Wanneer u zich meldt bij een fysiotherapeut van TotalFysio, bespreken wij eerst uw klachten in een vrijblijvend intakegesprek. Op basis van dit gesprek en een health-check, bekijken wij of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent: we maken een persoonlijk behandelplan voor u. U gaat onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten actief aan de slag met uw klachten. Dat betekent dat wij u niet alleen behandelen, maar dat u ook oefeningen mee krijgt waarmee u uw herstel kunt bespoedigen. De behandeling door onze fysiotherapeut stopt niet op het moment dat uw pijnklachten verminderd of verdwenen zijn. Het is onze missie de oorzaak van uw klachten te achterhalen en deze vervolgens bij de bron aan te pakken. Dat betekent vaak dat we samen met u aan de slag gaan om uw levensstijl blijvend te verbeteren. We kunnen dit doen in samenwerking met collega-specialisten, zoals met de osteopaat of voedingscoach van Thermae Son. 


Manon 


Sven sluit zich volledig aan bij de visie van TotalFysio: "ben de beste versie van jezelf". Met een achtergrond in de sport, zoals sportinstructeur bij Defensie, is hij gericht op het actief benaderen van (sport)klachten.


Openingstijden
Dinsdag: 09.00-16.30 uur
Woensdag: 18.00-21.00 uur (sportspreekuur 19.30-20.30 uur)
Donderdag: 14.00-17.00 uur


Enthousiast? Maak een afspraak!
Wij zijn te vinden in de (hal van de) fitness bij Thermae Sport. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak (sven&totalfysio.nl of manon@totalfysio.nl) of bezoek ons inloopspreekuur. Inclusief gratis screening. Kijk voor meer info ook eens op www.totalfysio.nl