< Terug naar overzicht

Osteopathie Life Is Motion

Praktijk voor osteopathie

Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten en van organen tot gewrichten. Deze beweeglijkheid is nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren. Osteopathie is een veilige, manuele geneeswijze die zich richt op het vinden en behandelen van de oorzaak van de klacht. Hierdoor biedt osteopathie vaak een oplossing voor klachten die al jaren onoplosbaar leken.Osteopathie is geschikt voor mensen van alle leeftijden met diverse klachten. Denk bijvoorbeeld aan aanhoudende spier- en gewrichtsklachten, buikpijn, hoofdpijn of terugkerende blessures.


Annabel Bonten is gespecialiseerd in het behandelen van (vaak) onbegrepen gynaecologische klachten bij vrouwen, het behandelen van klachten tijdens de zwangerschap en het behandelen van baby’s en kinderen.Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).


Mayra van Bijlevelt is gespecialiseerd in het behandelen van sport-, en zwangerschaps- en gyaecologische klachten, en het behandelen van baby’s en kinderen. Tevens heeft ze kennis van de methode Hendrikxx, een therapievorm die inzetbaar is bij kinderen met gedragsproblematiek.


Openingstijden
Maandag: 14.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-13.00 uur
Zaterdag: 09.00-13.00 uur


Zorgverzekeraar erkend.
Voor vragen of een afspraak kunt u mailen naar: info@osteopathie-lifeismotion.nl 
Kijk voor meer informatie ook op de website www.osteopathie-lifeismotion.nl