< Terug naar overzicht

FOOD&YOU Voedingscoach

Praktijk voor voedingsadvies

Ontdek het geheim van afvallen! FOOD&YOU werkt met een unieke methode waarbij gezond eten wordt gecombineerd met gedragsverandering. U krijgt een advies op maat en professionele begeleiding die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Volwaardige voeding is het uitgangspunt, dus géén shakes of moeilijke en eenzijdige diëten. Vergoeding door de zorgverzekering is mogelijk.

In samenwerking met Thermae Sport biedt FOOD&YOU een 3 maanden durend programma met sporten en afvallen aan, waarbij u 10 kilo kunt afvallen op verantwoorde wijze en voor een speciale prijs. Met mogelijk vergoeding van de zorgverzekeraar.

Bent u klaar om uw persoonlijke gezondheidsdoelen te halen? Neem vrijblijvend contact op!


Nanna van den Nieuwendijk is geregistreerd BGN gewichtsconsulent, BATC therapeut en gediplomeerd eerstelijns psychosociaal hulpverlener met specialisaties op het gebied van afvallen, voedingsadvies, fit met voeding, ontzuren, emotie-eten en sportvoeding. Nanna beschikt over ruim twaalf jaar ervaring als coach. Sinds 2008 verzorgt Nanna de sapjes van het Radio 3FM event Serious Request (“Het Glazen Huis”).    


Kim Noten is HBO-bachelor opgeleid medisch leefstijlprofessional, geregistreerd BGN gewichtsconsulent en BATC therapeut en net als Nanna gespecialiseerd op het gebied van voeding, coaching, natuurvoeding en sport. Kim heeft een passie voor dans en sport en is naast haar werk bij FOOD&YOU personal trainer en dansdocente in haar eigen dansstudio. 


Susan van de Sande heeft zich na het afronden van haar HBO-bachelor maatschappelijk Werk en Dienstverlening gespecialiseerd op het gebied van voeding, gewichtbeheersing en emotie-eten. Susan is geregistreerd BGN gewichtsconsulent en is net als haar collega's van mening dat moeilijke en standaard diëten niet werken. In haar begeleiding gaat ze op zoek naar een manier die bij u past.


Erkend door zorgverzekeraars.
Kijk voor meer informatie op www.foodandyou.nl 
Voor vragen of een afspraak kunt u contact opnemen met Nanna: 0499-760765 | nanna@foodandyou.nl 
Vragen over een factuur kunt u stellen aan Marieke van Outheusden via administratie@foodandyou.nl