< Terug naar overzicht

Fitnessfaciliteiten

Train uw lichaam fit

Fitness bij Thermae Sport met een totaalaanbod aan individueel fitnessgebruik en een op maat gesneden workout gericht op uw sportdoel. In grote lijnen kunnen we zeggen dat fitness uit twee onderdelen bestaat. 

Krachttraining: trainen met gewicht waarbij krachtopbouw, vetverbranding en spierversteviging centraal staat. En cardiotraining: trainen met een verhoogde hartslag, om de conditie verbeteren en afslanken.

De combinatie van deze trainingsmethodes is vaak het krachtigste. Daarom is begeleiding essentieel. Want wat past bij u? Wat maakt u een gelukkige sporter? Welke faciliteiten zijn doelgericht?

Inclusief fitnessfaciliteiten
Naast fitnessfaciliteiten maakt u gebruik van een waterfaciliteit, tv-schermen en persoonlijke kleedruimten met douches. U traint in de fitnessruimte op werelds meest bekende trainingsapparatuur: TechnoGym. Het onderhoud van de apparatuur is uitstekend, waardoor u ongestoord altijd kan sporten op uw gewenste faciliteit. 

Inclusief wellnessplan

Een persoonlijk bewegingsplan om uw eventuele trainingsdoel te bereiken. Een conditietest, bloeddrukmeting en vetpercentagemeting zijn inbegrepen. U traint met een hartslagmeter, als onderdeel van de begeleiding. Een programma gericht op afvallen, de conditie of levensstijl compleet afgestemd op uw wensen. Bijvoorbeeld u wilt 20 minuten rennen op de loopband en 20 minuten aan krachttraining doen. Een evaluatiegesprek om de motivatie hoog te houden en resultaten te analyseren.

Inclusief TGS-sleutel
Vorderingen worden automatisch bijgehouden en opgeslagen op een draagbare chip; uw eigen TechnoGym Sleutel (TGS-sleutel). Hierdoor kunt u resultaten van de training (en het wellnessplan) terugzien en eventueel bijstellen. Een extra motivatie om uw trainingsdoel te bereiken.