< Terug naar overzicht

Floo (rugpreventie)

Dé beste training voor uw rug!

We bewegen te weinig en te eenzijdig. Zoals met zittend werk, wat resulteert in krom trekkende spieren. Het nieuwe en unieke Floo (rugpreventie) concept zorgt ervoor dat de spieren weer in een natuurlijke en soepele stand komen. Deze unieke trainingsmethode met houten bewegingstoestellen richt zich veelal op het strekken van het lichaam. Zowel achterwaarts als voorwaarts strekken.

 
Marleen Veen teamleider Thermae Sport vertelt enthousiast: "Klachten  aan rug, nek, schouders en heupen verdwijnen doordat je lijf weer flexibel en soepel kan bewegen. De resultaten zijn verbluffend! Floo is al effectief na enkele trainingen.” Floo is een trainingsmethode met een reeks opeenvolgende en op elkaar afgestemde oefeningen, die complete spiergroepen in het lichaam traint. 

Het Floo (rugpreventie) concept is een ideale aanvulling op bestaande oefeningen en is geschikt voor diverse doelgroepen: sporters jeugd en volwassenen, senioren, kantoormedewerkers en medewerkers die zwaar fysiek werk verrichten. FLOO IS EEN TRAININGSVORM VAN NU EN... DE TOEKOMST!