< Terug naar overzicht

Zwembad

Inclusief alle zwemgroepslessen!

Thermae Sport
beschikt over een 25-meter zwembad en een instructiebad waar u heerlijk kunt zwemmen. Er is toezicht in en om de baden door aanwezigheid van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. Het water in de baden komt van de eigen waterbron van Thermae Son. U zwemt in heerlijk puur bronwater, waardoor de kans op huidirritatie zeer gering is. 

Inclusief alle zwemlessen! 
Met uw sportabonnement kunt u alle zwemgroepslessen volgen, zoals aquagym en aquarobics. En wat te denken van AquaBootcamp of AquaYoga? Ook van de nieuwste zwemlessen mag u gebruikmaken. Het zwembad is eveneens te betreden om lekker vrij te zwemmen na het sporten. 

Zwemmen is gezond 
Tijdens het zwemmen worden diverse spiergroepen tegelijkertijd actief in het water. Het lichaam voelt soepeler aan, doordat spieren zich ontspannen in het warme water en ze nu gebruikt worden op een niet-belastende manier. Ideaal voor stijve spieren! En wat te denken van afvallen? Zwemmen is een duursport. U werkt aan een goede conditie en beweegt nu op een manier waardoor u vetten zal verbranden.