< Terug naar overzicht

Clarins Tri-Active gezichtsbehandeling

vrijdag 11 november 2016

Uniek: verzorgd door slechts 8 salons in Nederland

De Tri-Active gezichtsbehandeling van Clarins brengen huidverzorging naar een nieuw niveau, dat van luxueuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. De behandeling helpt om de contouren van het gezicht te verstevigen, stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid. De huid zal op een hoog niveau worden geactiveerd en gevoed. Ervaar zelf het verschil!

Inhoud van de complete behandeling: Intake, huidanalyse, ontspanningsritueel, reiniging, peeling, detoxen van de huid, specifieke Clarins massage, drievoudig masker, hoofd- en voetmassage, uitgebreide oog- en gezichtsverzorging (inclusief serum). Afsluitend ritueel en Colour Time.

In deze behandeling worden ultra-geconcentreerde professionele producten gebruikt met een specifieke samenstelling. Bij de Clarins Tri-Active behandeling worden producten gebruikt met een hoge concentratie actieve werkstoffen. Deze unieke Clarins behandeling wordt maar in 8 Clarins instituten in Nederland gegeven. Wij zijn dan ook trots dat we uitgekozen zijn om deze exclusieve behandeling te mogen geven. Onze specialistes worden ieder jaar getraind in de nieuwste ontwikkelingen vanuit de Clarins experts van Clarins-Parijs. 

Duur: 75 minuten
Introductieprijs: € 90,00 (normaal: € 99,00)