< Terug naar overzicht

Teamleider Horeca Thermen

Fulltime

Wellness & Healthresort Thermae Son is een toonaangevend resort in het Brabantse Son en Breugel. Daadwerkelijk álles wat met wellness en health te maken heeft, vind je hier onder één dak. Zo beschikken we over een luxe sportschool, een exclusieve beautyafdeling, een apart thermenrestaurant, een brasserie en een thermengedeelte. En voor dit thermengedeelte zoeken wij een energieke, spontane en vooral zeer gastvrije en doortastende teamleider (fulltime).

Profiel

In de functie van leidinggevend teamleider ben je niet alleen het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen onze horeca afdeling, je werkt ook actief operationeel mee in datzelfde horecateam. Je stuurt je medewerkers in de bediening aan en zorgt ervoor dat het hoge niveau van service en klantvriendelijkheid continu gewaarborgd blijft. Je ziet er op toe dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd, de regels en werkvoorschriften worden nageleefd en coacht en begeleidt de medewerkers waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten en verantwoordelijk voor het optimale dienstverlening volgens de typische Brabantse gastvrije mentaliteit. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en je hebt HBO werk- en denkniveau en sociale hygiëne. Daarnaast is het een pré als je een goede algemene talenkennis hebt. Je hebt tevens minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur in het bezit van een leermeesterdiploma.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn erg veelzijdig en uitdagend.

  • Je bent het aanspreekpunt van onze luxe thermen en het bijbehorende restaurant.
  • je bent meewerkend teamleider voor de horeca van de thermen, waaronder ook het restaurant en de welkomstbalie/receptie vallen
  • aan- en bijsturing personeel (ook het voeren van functioneringsgesprekken);
  • planning opstellen;
  • controle sociale hygiëne;
  • kwaliteitscontrole van personeel.

Interesse?

Kom werken in een gemotiveerd team dat maar één gezamenlijk doel heeft; onze gasten een perfecte dag te bezorgen. Thermae Son biedt je een sfeervolle en professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Let op, je dient geen problemen te hebben met onregelmatige werktijden (waaronder ook avonden, weekenden en feestdagen) en je woont in een straal van maximaal 20 km van Son en Breugel. Interesse? Stuur dan vóór 16 juni 2017 je CV met recente (pas)foto en je motivatie naar administratie@thermaeson.nl.