< Terug naar overzicht

Teamleider Horeca Brasserie

Fulltime

De Brasserie bestaat uit een restaurantgedeelte en zalen. De zalen worden gebruikt voor feesten en partijen maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. De Brasserie is een onderdeel van het Wellness & Health resort Thermae son. Daadwerkelijk álles wat met wellness en health te maken heeft, vind je hier onder één dak. Zo beschikken we over een luxe sportschool, een exclusieve beautyafdeling, een apart thermenrestaurant, een thermengedeelte en de Brasserie inclusief zalen. En voor de Brasserie zoeken wij een energieke, spontane en vooral zeer gastvrije en doortastende teamleider (fulltime).

Profiel

Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen onze horeca afdeling, je werkt ook actief operationeel mee in datzelfde horecateam. Je stuurt je medewerkers in de bediening aan en zorgt ervoor dat het hoge niveau van service en klantvriendelijkheid continu gewaarborgd blijft. Je ziet er op toe dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd, de regels en werkvoorschriften worden nageleefd en coacht en begeleidt de medewerkers waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten en verantwoordelijk voor het optimale dienstverlening volgens de typische Brabantse gastvrije mentaliteit. Je kunt de leiding nemen met grote partijen en zorgt er voor dat elk evenement spetterend verloopt. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en je hebt MBO(+) werk- en denkniveau en sociale hygiëne. Daarnaast is het een pré als je een goede algemene talenkennis hebt. Je hebt tevens minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur in het bezit van een leermeesterdiploma.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn erg veelzijdig en uitdagend.

  • Je bent het aanspreekpunt
  • je werkt mee op de werkvloer
  • je neemt de leiding bij evenementen en zorgt dat deze vlekkeloos verlopen.
  • aan- en bijsturing personeel (ook het voeren van functioneringsgesprekken);
  • planning opstellen;
  • controle sociale hygiëne;
  • kwaliteitscontrole van personeel.

Interesse?

Kom werken in een gemotiveerd team dat maar één gezamenlijk doel heeft; onze gasten een perfecte dag te bezorgen. Thermae Son biedt je een sfeervolle en professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Let op, je dient geen problemen te hebben met onregelmatige werktijden (waaronder ook avonden, weekenden en feestdagen) en je woont in een straal van maximaal 20 km van Son en Breugel. Interesse? Stuur dan vóór 16 juni 2017 je CV met recente (pas)foto en je motivatie naar administratie@thermaeson.nl.