< Terug naar overzicht

Vrijwillige opgieter

Wellness & Healthresort Thermae Son beschikt onder andere over een thermengedeelte waar gasten kunnen ontspannen, met een ruim aanbod thermenfaciliteiten. Een dagje sauna is compleet met deelname aan een gratis opgietsessie. De opgietingen worden binnen Thermae Son verzorgd door een van onze opgieters. Een gemoedelijke sfeer en persoonlijke begeleiding staan bij Thermae Son centraal. Kwaliteit waarborgen en inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Wat is een opgieting?
Tijdens een opgietsessie stijgt de temperatuur in de saunacabine wanneer de opgieter (/saunameester) water en/of etherische oliën op de hete stenen van de saunakachel giet. De luchtvochtigheid neemt toe, de warmtedeeltjes in de lucht slaan neer op de huid, en het lichaam gaat flink zweten. De opgieter wappert met een handdoek of kiest een andere methode om de warme lucht te verspreiden door de saunacabine. De saunagast geniet nu van een behaagelijk gevoel, ontspanning, warmte en heerlijke geuren! Opgietsessies bij Thermae Son worden meerdere malen per dag verzorgd.

Profiel
Voor het thermengedeelte zijn wij op zoek naar een vrijwillige opgieter (v/m). Ervaring als opgieter in de sauna/wellnessbranche is een pré. Je bent collegiaal, flexibel, representatief, gastvrij en enthousiast. Daarnaast beschik je over affiniteit met de sauna/wellnessbranche. Handhaving van huisregels en normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Je wil bijdragen aan een onvergetelijke saunadag voor de saunagast.

Werkzaamheden

-het verzorgen van opgietsessies
-controle op handhaving van normen en waarden door saunagast
-een oogje in het zeil houden betreffende een goede hygiëne en veilige omgeving

Interesse
Intern zal de opgieter begeleid worden op het gebied van hygiëne, veiligheid en uitvoering van opgietsessies. Een jaarlijkse cursus BHV en bijscholing opgietmeester biedt je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Kom werken in een gemotiveerd team medewerkers. Bij voorkeur ben je twee zondagen in de maand beschikbaar. Dagen en uren gaan in overleg. Uiteraard zorgen wij voor een passende compensatie. Interesse? Stuur dan je CV met foto en kort begeleidend schrijven plus je beschikbaarheid in uren, tijden en dagen naar administratie@thermaeson.nl