< Terug naar overzicht

Masseur / masseuse

Wellness & Healthresort Thermae Son beschikt onder andere over een thermengedeelte, schoonheidssalons en massagesalons. Thermae Son biedt de gast een keuze uit maar liefst 22 verschillende massages. Van een klassieke ontspanningsmassage tot een Thaise Sabaaydi kruidenstempelmassage. De massagesalon is te bezoeken met of zonder saunabezoek. Het massageteam is gediplomeerd en ervaren en krijgt regelmatig de mogelijkheid trainingen of cursussen te volgen. De gemoedelijke sfeer en persoonlijke begeleiding staan bij Thermae Son centraal. Kwaliteit waarborgen en inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Profiel
Voor de Thermae massagesalons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde masseur/ masseuse, die beschikt over ervaring in de wellness- en/of massagebranche. Je bent in het bezit van een diploma sport- en ontspanningsmassage (NGS) en eventueel een voetzonereflexmassage. Collegialiteit, flexibiliteit, representativiteit, gastgerichtheid en enthousiasme zijn eigenschappen die we graag in onze masseur/ masseuse terugzien. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Weekenden, feestdagen, dag- en/of avonddiensten zijn geen probleem voor jou.

Werkzaamheden
Het verzorgen van een kwalitatieve goede sport-, ontspannings-, en/of voetzonereflexmassage voor de sauna- en niet saunabezoeker.

Interesse
Kom werken in een gemotiveerd team masseurs en masseuses. Thermae Son biedt je een sfeervolle en professionele werkomgeving. Uren zijn bespreekbaar en gaan in overleg. Op basis van een ZZP-contract. Stuur bij interesse je CV met foto en kort begeleidend schrijven plus je beschikbaarheid in uren, tijden en dagen naar beauty@thermaeson.nl