< Terug naar overzicht

Schoonheidsspecialiste + pedicure

Voornamelijk weekenddiensten

Wellness & Healthresort Thermae Son beschikt onder andere over een thermengedeelte, schoonheidssalons en massagesalons. Waar gasten kunnen ontspannen met een ruim aanbod thermenfaciliteiten en een behandeling naar keuze. De salons zijn te bezoeken met of zonder saunabezoek. In de schoonheidssalons werken we met producten van de top beautymerken Clarins, Sensai en SanVino. Hiervoor volgen de specialistes jaarlijks trainingen. Een gemoedelijke sfeer en persoonlijke begeleiding staan bij Thermae Son centraal. Kwaliteit waarborgen en inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Profiel
Voor de Thermae schoonheidssalons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonheidsspecialiste, die beschikt over ervaring in de schoonheidsbranche en in het bezit is van een diploma schoonheidsspecialiste. Een extra pedicureopleiding is een harde eis. Kennis van Clarins en Sensai producten/behandeling zijn een pré. Collegialiteit, flexibiliteit, representativiteit, gastgerichtheid, gastvrijheid en enthousiasme zijn eigenschappen die we graag in onze schoonheidsspecialiste terugzien. Je beschikt over sterke verkoopskills en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Weekenden, feestdagen, dag- en avonddiensten zijn geen probleem voor jou. Je bent gemotiveerd de gast eens goed in de watten te leggen en er een onvergetelijk moment van te maken.

Werkzaamheden
Taken en verantwoordelijkheden als schoonheidsspecialiste:
- Ontvangen van gasten en welkom heten.
- Het uitvoeren van gezicht- of lichaamsbehandelingen van 25/40/55/75 minuten per persoon.
- Een actieve verkoopbenadering hanteren voor de verkoop van beautyproducten en
  aanbeveling van behandelingen en het stimuleren van een herhaalbezoek.
- Het opruimen/schoonmaken van werkruimten vanuit representatief en hygiënisch oogpunt.
- Het doorgeven van bestellingen aan het hoofd van de beautyafdeling.

Interesse
Kom werken in een jong en gemotiveerd team schoonheidsspecialistes. Uren zijn bespreekbaar en gaan in overleg. Stuur bij interesse je CV met foto en kort begeleidend schrijven plus je beschikbaarheid in uren, tijden en dagen naar beauty@thermaeson.nl