Personal Training

Je eigen lifestyle coach!

"Je wil fit worden, maar hoe blijf je gemotiveerd en hoe haal je gegarandeerd resultaat? Hier komt de personal trainer in beeld! Het hebben van een eigen personal trainer is meer dan alleen een trend: het is een levensstijl die past in de tijd van nu. “A way of living”, net zoals je gaat werken of tijd met de kinderen doorbrengt. Wij spelen in op deze behoefte." 

Lekker en gezond…
dat is sporten met de personal trainer. Je goed voelen door te werken aan jouw persoonlijke sportdoel. Je wil je fit voelen, of juist afvallen en strakker worden. Samen met je personal trainer zoek je naar een trainingsmethode en lifestyle die voor jou prettig is en aansluit bij wie je bent. Wij delen de tijd en de trainingsmethode zo in dat je sporten als leuk ervaart en het je energie geeft. Je voelt je goed! Wij motiveren je en bieden een persoonlijke stok achter de deur. De resultaten die we samen kunnen behalen zijn verbluffend.” vertelt Leo Diesch, personal trainer bij Thermae Sport enthousiast.


Leo heeft ruim 38 jaar bij defensie als infanterieofficier gediend, met uitzendingen naar vele crisisgebieden. Hij is vele jaren bezig geweest met de opleiding en vorming van de onderofficier. Onderdeel hiervan was het leren verleggen van mentale en fysieke grenzen. Leo typeert zichzelf als een “zorger” met veel empathie. Werken op volledig gelijkwaardige basis en wederzijds respect zijn voor hem uitgangspunt.


START NU!