Personal Training

Welkom in de Personal Training Studio van Thermae Sport

Je wilt afvallen, in vorm blijven, op een veilige manier sporten, van je blessures afkomen, beter in je vel zitten, of fitter worden. Maar hoe doe je dit, hoe blijf je gemotiveerd en hoe haal je gegarandeerd resultaat? Hier komt de personal trainer in beeld!

Je eigen lifestyle coach

Het hebben van een eigen personal trainer is meer dan alleen een trend: het is een levensstijl die past in de tijd van nu. Wij beschikken over een high end private studio, waar je in alle privacy kunt werken aan je doelen, individueel of in een groep. Een combinatie van conditionele uitdaging en verbetering van geselecteerde spiergroepen. De nieuwste apparatuur en de energieke personal trainer Cas van der Kraan zal je helpen je lichaam en spieren te vormen en met de unieke begeleiding ook zo te houden. Hiernaast is het ook mogelijk om buiten te trainen of in het zwembad!

Vitaliteit in het bedrijf

Vitale, gezonde en gelukkige medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Het zijn betere medewerkers omdat ze gewoonweg beter presteren. Ze hebben meer energie, zijn productiever en zijn minder vaak ziek. Het loont dus om een gezonde leefstijl van jouw medewerkers te stimuleren. Het is natuurlijk niet alleen een financiële afweging; het getuigt ook van maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.
Speciaal voor bedrijven bieden we een vitaliteitsprogramma, dat volledig op jouw team is afgestemd en desgewenst op locatie kan worden uitgevoerd. De voordelen zijn lagere bedrijfskosten, hogere productiviteit, imagoverbetering, en inzicht in de gezondheid van de medewerkers.