Kapsalon

Wilt u een nieuwe coupe? In de kapsalon van Thermae Son kunt u bij onze gediplomeerde en ervaren kapster terecht voor een haarbehandeling naar keuze. In een fijne rustige omgeving te midden van de schoonheidssalons zal uw behandeling in de sfeervolle kapsalon plaatsvinden. De kapsalon van Thermae Son is toongevend in de omgeving en werkt al jaren met producten van Amerika's nummer één kapsalonmerk: Matrix. De producten van Matrix zijn van natuurlijke basis en topkwaliteit. Gun uw haren de verdiende aandacht! 

Nieuws
In 2016 heeft Haarstudio Son haar deuren geopend in Thermae Son. Haarstudio Son zal, onder leiding van gemotiveerde kapster Anouk, uw haren behandelen. Wellicht is Anouk een bekend gezicht voor de bewoners uit Son en Breugel. Van knippen, verven, bruidskapsel tot visagie. Anouk laat iedereen er betoverend mooi uitzien, precies zoals u wilt. "Niks is mooier dan je gast speciaal te laten voelen met het resultaat wat we met elkaar bereiken." vertelt Anouk enthousiast
Maak kennis met Anouk en profiteer van een leuke introductie-actie: breng iemand (nieuw) mee en profiteer zelf van € 5.00 korting (bij een besteding vanaf € 25.00). 

Een aantal voorbeelden
Before (links) en after (rechts)

Openingstijden
Alle behandelingen zijn op afspraak te maken, bel 0499 - 47 63 83.

Prijzen
Klik om de prijslijst te downloaden

Reserveren
Klik hier om een behandeling in de kapsalon te reserveren. Thermae Son is u graag van dienst. Een behandeling in de kapsalon is mogelijk met of zonder saunabezoek.